Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Vakantiewerk Payroll Services Nederland  

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Werkwijze
» Referenties
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland.

Diensten XL Vakantiewerk Payroll Services Nederland

Iedere onderneming en ieder persoon is anders en dus uniek. Daarom biedt XL Vakantiewerk Payroll Services altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

XL is specialist op gebied van payrolling. Uw personeel op onze loonlijst, kort gezegd. Verlonen en het werkgeverschap zijn specialismen die, mede door de soms complexe wetgeving en de daarmee samenhangende veranderingen, veel tijd en energie vergen. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer andere bezigheden heeft. XL neemt het juridische werkgeverschap van u over, zonder dat dit duurder hoeft te zijn dan de eigen verloning. Profiteren van collectiviteit is het sleutelwoord. Vanwege onze specialisatie is payrolling via XL niet geschikt voor alle branches. Medewerkers werkzaam in de bouw- en schilder sector, alsmede de grafische sector kunnen wij niet verlonen, vanwege bepalingen in de CAO. Overige sectoren als horeca en detailhandel etc. zijn juist uitermate geschikt voor payrolling via XL. Daarnaast profiteren uitzendbureau's, ZZP'ers en werving en selectiebureaus van onze kennis en ervaring en uiteraard voordelige tarieven!

Online vrijblijvend een offerte aanvragen?

Vrijblijvend een scherpe offerte? Klik hier om online een offerte op maat aan te vragen of bel 020-7073977 voor advies op maat.