Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Vakantiewerk Payroll Services Nederland  

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Werkwijze
» Referenties
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland.

Werkwijze  XL Vakantiewerk Payroll Services Nederland

Stap 1: Samen met u bekijken we welke verloningsvorm het meest geschikt is voor u en uw medewerkers. Dit hangt onder andere af van de functie van uw medewerker en of u zijn/haar enige opdrachtgever bent.Vervolgens bepalen we welke diensten van XL Vakantiewerk Payoll Services het beste bij u organisatie passen.

Stap 2: De medewerker schrijft zich slechts éénnmalig bij ons in. Hiertoe vult de medewerker een registratieformulier en een loonbelastingverklaring in. Wij kunnen deze papieren aan u of rechtstreeks aan de medewerker toesturen. Verder hebben wij een kopie van zijn/haar paspoort of identiteitskaart nodig. Zodra de inschrijving is verwerkt, ontvangt de medewerker hiervan een bevestiging. U hoeft zich als bedrijf niet in te schrijven.

Stap 3: Aanleveren uren/data. De snelste manier om de gewerkte data en de loonafspraken aan te leveren is per email, fax of post.

Stap 4: Na het aanleveren van de uren vindt de uitbetaling aan uw medewerkers plaats binnen 5 dagen na ontvangst. U ontvangt kort daarna de factuur.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Vrijblijvend een scherpe offerte? Klik hier om online een offerte op maat aan te vragen of bel 020-7073977 voor advies op maat.